Bonnenboekje win-win actie voor iedereen

Eind februari 2019 zal de verkoop starten van de bonnenboekjes. De boekjes moeten verkocht worden voor 5 euro per boekje, de opbrengst is voor de clubkas van K.V. OKO/BIES. Iedereen moet zijn/haar boekjes voor 15 maart 2019 verkopen. Door deze actie hopen we de contributie laag te houden.

Voorverkoop
Enkele leden vroegen ons of ze de boekjes eerder kunnen krijgen. Helaas is dat niet mogelijk omdat we onze acties proberen te spreiden. De kerstmarkt is er al begin december en daarna volgt de dure december maand. Leden kunnen natuurlijk wel alvast potentiele kopers benaderen. Je maakt het jezelf dan makkelijk en wellicht kan je in maart meer dan 3 boekjes verkopen wat natuurlijk fantastisch is voor OKO/BIES.

Kortingsbonnen Sponsoren/adverteerders OKO/BIES
Dit jaar zitten er ook 19 bonnen in van sponsoren die OKO/BIES een warm hart toedragen. Winkels in Opende, Surhuisterveen, Grootegast en Marum verwachten dat de kopers van de bonnenboekjes bij hun de korting komen verzilveren. De winkeliers zien de bonnenboekjes als een ideale manier om nieuwe klanten te werven. Met trots kunnen we jullie mededelen dat de waarde van de bonnen het verkoopbedrag vele malen overtreft.

Wie wint de prijs met het verkopen van de meeste boekjes?
We dagen de leden uit om zoveel mogelijk boekjes te verkopen. Mocht je naast het verplichte aantal van 3 boekjes per lid, meer willen verkopen dan doe je mee met de challenge en kan je een bioskoopbon voor 2 personen winnen. Voor de losse verkoop hebben we ongeveer 40 extra boekjes, OP IS OP.

Verloting
Elk boekje heeft een lot, met dit lot maakt de koper van het boekje kans op 3 prijzen (€100, €75 of €50). Vorig jaar viel de 1e en 3e prijs in Opende!

Namens het bestuur,

Onno Redeman, Mieke Kolhek en Amy Dijkstra

SponsorKliks, gratis sponsoren!