Eindejaar mix toernooi

Op 29 december zal het eindejaar mix toernooi plaatsvinden. Het zal starten om 17:30 uur tot ongeveer 22:30 uur. Om 17:00 uur wordt iedereen verwacht in de kantine, dan zal het toernooi worden geopend en kunnen we om 17:30 uur starten met de eerste wedstrijden van het toernooi.
Tijdens het toernooi wordt je ingedeeld met leden van verschillende teams, vanaf het 1ste tot aan de B3. Om te kunnen deelnemen aan het toernooi moet je de B’s spelen of minimaal 14 jaar zijn.
Voor het toernooi is het verplicht om sportkleding + zaalschoenen mee te nemen. Het is handig om een trainingspak mee te nemen voor als je een ronde moet wachten!
Als u niet aanwezig kan zijn tijdens het toernooi zou ik graag een afmelding willen ontvangen anders wordt je ingedeeld in een team!
Voor familie die van de spelers en speelsters, kunnen zich ook aanmelden voor het toernooi! Dan kunt u zich aanmelden via de mail: [email protected]
Geblesseerden zijn zeer welkom om te assisteren tijdens het toernooi, als het je wat lijkt kun je dat aangeven bij Annick Nutterts
SponsorKliks, gratis sponsoren!