OKO/BIES 1 heeft moeite met zuiver AKC 1

Afgelopen weekend stond voor het vlaggenschip van OKO/Bies een uitwedstrijd tegen AKC op het programma. De vorige keer werd tegen hun nipt gewonnen met 23-22. Gezien de vorige keer was het dus mogelijk om de punten mee terug te nemen naar Opende.

De wedstrijd begon en de ploeg kwam gelijk op een 1-0 voorsprong. Lang heeft het niet geduurd want het zuivere AKC maakte de gelijkmaker en kwam daarna de rest van de wedstrijd op voorsprong. Het gat werd steeds groter en de thuisploeg ging met een voordeel van 16-10 de rust in.

Het vlaggenschip uit Opende kwam positief uit de kleedkamers. Alles is nog mogelijk. Helaas was AKC niet van plan om de voorsprong weg te geven. De mooie acties en goede doelpunten die er gemaakt werden in de tweede helft, konden er helaas niet voor zorgen dat het gaatje kleiner werd. OKO slaagde er niet in om te winnen en de punten bleven in Almelo. Eindstand 33-24.

De volgende wedstrijd voor OKO/Bies 1 staat gepland op 7 maart om 18.00 uur thuis tegen Udiros 1. Dan wordt er weer hard geknokt om punten te pakken.

SponsorKliks, gratis sponsoren!