OKO/BIES 1 maakt het spannend tot de laatste minuut

Het eerste team van OKO mocht zondagmiddag thuis in de veste aantreden tegen de koploper in de 1e klasse. De peenderformatie was gebrand op resultaat, want dat konden ze na een reeks met minder resultaat wel weer eens gebruiken.

Dat moest dan gebeuren tegen ZKC’19. Op papier zou het voor OKO een pittige wedstrijd gaan worden. Dat maakten de bezoekers uit Zuidwolde dan ook direct duidelijk, na enkele minuten spelen stond er namelijk al 0-4 op het scorebord. Die score wisten de bezoekers vrij gemakkelijk uit te breiden naar een 2-8 voorsprong, reden voor OKO om antwoord te geven. En dat deden ze, er werd geknokt voor de ballen, dat resulteerde in een mooie onderlinge strijd. Een strijd waar de bezoekers uit Zuidwolde er tot de rust telkens in slaagden om OKO op een afstand te houden van 3 goals. Ruststand 11-14.

Tijdens de bespreking in de rust was iedereen bij OKO het in de kleedkamer met elkaar eens, vandaag hoeven we hier niet te verliezen!!!

Met de steun van het publiek in de rug vocht OKO de tweede helft voor de punten, maar ook de bezoekers uit Zuidwolde beleven scoren. Na een aantal sterke invalbeurten aan de kant van OKO bleef iedereen erin geloven en werd aan beide kanten geknokt voor elke bal. Met nog ruim een kwartier op de klok, trok OKO de stand dan eindelijk gelijk, 17-17. Keer op keer kwamen de bezoekers een punt voor, waarop OKO weer kon maar vooral moest antwoorden. Na een zinderend slot wist OKO in de laatste paar seconden van de wedstrijd de 22-22 op het scorebord neer te zetten, tevens was dit de eind uitslag van deze spannende wedstrijd.

Volgende week zaterdagavond wacht er voor OKO weer een belangrijke wedstrijd. Dan word er om 19:30 ‘s avonds uit tegen Oerterp/VKC 1 gespeeld.

SponsorKliks, gratis sponsoren!