OKO/BIES neemt 6 punten mee uit Heerenveen

Afgelopen zondag was het de beurt voor OKO/BIES 1 om aan te treden tegen kv Kinea uit De Knipe. OKO/BIES 2 wist de dag ervoor in dezelfde hal al te winnen van Heerenveen 4 en verstevigde hiermee haar koppositie. Ook het 3e nam deze zondagmiddag de punten mee naar huis. Goed voorbeeld doet goed volgen. Reden voor de selectie om het weekend goed af te sluiten met 2 punten.

Om half drie floot de scheidsrechter in en moest de OKO aanhang binnen 1 minuut een achterstand verwerken. Gelukkig pakte de 1e aanval het goed op en trok Annemarie Mijnheer de stand weer gelijk. Alle Harm de Jong wist zijn boomlange verdediger op het verkeerde been te zetten en rondde een onderhands balletje heel mooi af. Nu was het Kinea dat middels een strafworp gelijk wist te komen. Annemarie  Mijnheer had het vizier op scherp en scoorde tweemaal (2-4). Er werd over en weer gescoord, tot de 10e minuut de stand weer gelijk was. Hierna was het OKO/BIES 1 dat 3 maal wist te scoren (5-8). Af en toe liepen de gemoederen aan weerszijden een beetje op, gelukkig hielden de spelers van OKO/BIES het hoofd koel en liepen verder uit naar een ruststand van 8-13.

Na de pauze hielden de ploeg uit Opende het heft stevig in handen. Goed korfwerk werd beloond middels mooie doelpunten. De vele wissels aan Kinea’s zijde konden het tij niet keren. OKO stoomde door en gaf het meegereisde publiek waar voor zijn geld. Een zeer aantrekkelijke pot met als eindstand 19-29.

Volgende week speelt de selectie thuis in MFC De Veste, om 13:10 uur speelt OKO/BIES 2 tegen WSS 2 en daarna mag het vlaggenschip om 14:30 uur aantreden tegen Koru 1.

SponsorKliks, gratis sponsoren!