OKO/BIES onderuit tegen scherp Rodenburg

Afgelopen zondag mocht OKO/BIES 1 en 3 aantreden tegen de selectie van Rodenburg uit Leek. OKO 3 wist nipt te winnen met 17-16. OKO/BIES 2 had dit weekend geen wedstrijd op het programma staan.

Beide ploegen begonnen scherp en de score liep het eerste kwartier dan ook gelijk op tot een stand van 5-5 met scores van Jessica Klunder en Ruud van Schuppen. Vervolgens was het Rodenburg dat de korf makkelijker wist te vinden. OKO verloor de scherpte en ging dan ook met een 9-15 achterstand de kleedkamers in.

Met een peptalk van coach Jan Willem Venekamp hoopte het vlaggenschip de scherpte terug te kunnen vinden. Echter was het na de rust nog steeds Rodenburg dat de leiding nam. Ondanks scores van Alle Harm de Jong en Annemarie Mijnheer lukte het de thuisploeg niet om het gaatje te dichten, 13-21. Arjen Sijbesma en Rianne Snip wisten de korf nog wel een keer te vinden maar dit mocht helaas niet meer baten. OKO/BIES 1 verliest van een einstand van 16-26.

Volgende week speelt OKO/BIES 2 uit tegen Olympia in Twijzel om 13:00 uur en mag OKO/BIES 1 het opnemen tegen oude bekende EKC/Nääs in Enschede om 15:10 uur.

SponsorKliks, gratis sponsoren!