Selectie OKO/BIES houdt 4 punten thuis

Zondag 22 september stonden voor de selectie van OKO/BIES twee thuiswedstrijden op het programma. OKO/BIES 2 speelde tegen Leeuwarden 2. Een scherp begin van de wedstrijd bracht OKO/BIES 2 al gauw op een 6-0 voorsprong. Ook verdedigend deed de ploeg het goed waardoor de tegenstander bij rust maar 3 wist te scoren. Met deze 9-3 ruststand kwam Leeuwarden echter sterker uit de kleedkamers. Ondanks scores aan de zijde van Leeuwarden was het de thuisploeg die de touwtjes niet uit handen gaf. De ploeg wist overtuigend te winnen met een eindstand van 15-7.

Voor OKO/BIES 1 stond Movado 1 uit Dordrecht op het programma, een belangrijke wedstrijd voor het vlaggenschip dat in eerdere wedstrijden nog geen punten wist te pakken. De ploeg uit Dordrecht opende de score en wist deze binnen enkele minuten al uit te bouwen naar een 1-4 stand. Gelukkig liet de peenderformatie zich niet zo makkelijk uit het veld slaan en wist de stand naar 5-6 te brengen. Toch was het Movado dat in de eerste helft scherper was, 6-10. Beide ploegen bleven scoren waardoor de stand met rust op 10-12 werd gezet.

OKO/BIES 1 wist wat er op het spel stond en om de eerste punten binnen te slepen moesten het gaatje dichten. De eerste fase van de tweede helft werd scherp gestart, hierdoor stond al snel de gelijke stand van 13-13 op het scorebord. Hierna wist de ploeg ook voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong te komen 15-13. De spanning was om te snijden, beide ploegen bleven om en om scoren maar het was uiteindelijk de thuisploeg die aan het langste eind trok. De scheidsrechter floot de wedstrijd af met een 19-17 eindstand op het scorebord.

Volgende week zaterdag speelt OKO/BIES 2 thuis tegen Heerenveen 4 om 14:40 uur en daaropvolgend speelt OKO/BIES 1 tegen CSL 1 om 16:00 uur.

SponsorKliks, gratis sponsoren!