Selectie OKO/BIES pakt belangrijke punten

Op zondag 27 januari stonden er voor de selectie van OKO/BIES belangrijke wedstrijden op het programma in thuishal De Veste in Opende. Het tweede moest spelen tegen directe concurrent OWK 3. Een wedstrijd die tot het einde toe spannend bleef, maar uiteindelijk gewonnen werd door OKO/ BIES 2 met een eindstand 19-16. Door deze overwinning is OKO/ BIES 2 koploper in de poule. Ze staan nu vier punten los van de nummer 2.

Voor OKO/Bies 1 was het ook een belangrijke wedstrijd maar met andere belangen. Bij winst kon er worden aangehaakt bij de top in de poule en bij verlies moest er naar beneden worden gekeken. In de 1e helft gingen beide partijen gelijk op. Met scores van Angelique Dermois en Alle Harm de Jong werd er voor rust door OKO/ BIES 1 een gaatje geslagen van 3 doelpunten.

De 2e helft lukte het de ploeg het verschil van 3 /4 doelpunten steeds vast te houden tot 5 minuten voor tijd toen de doelpunten voor Duko gemakkelijker gingen vallen. Een gemiste vrije bal voor Duko leverde OKO op een belangrijk moment weer balbezit op. Jarich Jan Smit maakte daarop de laatste en belangrijke goal van de wedstrijd, eindstand 22-19.

Volgende week zondag speelt OKO/BIES 1 tegen Kinea 1 om 14:45 uur in de sporthal in Heerenveen. De dag ervoor speelt OKO/BIES 2 in dezelfde hal een wedstrijd tegen Heerenveen 4 om 16:00 uur.

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!