Tweede helft pakt goed uit voor OKO/BIES 2

Zondag 30 september, de dag na een gezellig teamuitje in Zwolle en Groningen, staat het 2e van OKO klaarwakker op het blauwe veld in Leek om te spelen tegen Rodenburg 2.

 De wedstrijd begint moeilijk voor de peenders, na een kwartier spelen stond de score op 3 tegen 3. Koen verlaat ziek het veld en wordt vervangen door Jarich Jan.

 De spelers huppelen telkens achter de feiten van de tegenstander aan. Om en om scoren beide ploegen, van 3-3 tot de 5 tegen 5. De focus was even weg en de 2e selectie uit Opende kwam 8-5 achter. Jan Willem zette de ploeg weer op orde en viel er vlak voor het eindsignaal van de 1e helft nog de 8-8 gelijkstand.

 Na een stevige toespraak in de rust komen de peenders scherp uit de kleedkamer. Er worden verschillende doelpunten gemaakt door, Ivanka, Gurbe, Marieke en Marcel. Zij zetten hun ploeg gelijk op een 8-13 voorsprong.

Rodenburg heeft alles uit de kast getrokken om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar nadat de 10 tegen 14, uit een keurige vrije bal gemaakt wordt door Jessica, loopt het voor OKO/BIES 2 toch de goede kant op. In de eindfase zien we nog een paar mooie goals van Henk, Marlieske en Marieke hierdoor kwam de stand uit op 10-17 en besloot de scheids af te fluiten.

 OKO/BIES 2 wint bij rodenburg na een mooie pot korfbal.

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!