OKO/BIES legt ambitieuze trainer vast voor het nieuwe seizoen

Ondanks de sombere corona tijden, is er goed nieuws met betrekking tot het nieuwe korfbal seizoen. Deze week is het bestuur rond gekomen met Evert-Jan Geertsema als nieuwe hoofdcoach van OKO/BIES. Evert-Jan is voor ons een oude bekende, in het seizoen van 2015/2016 was hij hoofdcoach van de A junioren. Een succesjaar kan je het wel noemen want OKO/BIES A1 promoveerde naar de hoofdklasse. Tevens heeft Evert-Jan met de junioren een bijdrage kunnen leveren aan de vooruitgang van de selectie. Dat jaar wist de selectie uit de 4e klasse te klimmen en door te groeien naar het niveau (1e klasse en reserve 2e klasse) waar de ploegen nu staan.

De afgelopen jaren was Evert-Jan veel op de korfbalvelden te vinden. Nadat hij onze A junioren naar de hoofdklasse had gebracht, is hij aan de slag gegaan als assistent van AVO 1. Vervolgens is hij aan de slag gegaan als hoofdcoach van Hoogkerk en de afgelopen 2 jaar was Evert-Jan actief als hoofdcoach van KV Oerterp.

Evert-Jan is een trainer met veel ervaring en heeft ambities die aansluiten op de ambities van de vereniging. Ondertussen is de vereniging nog actief bezig met de verdere invulling van de staf rondom de selectie maar is ook druk bezig voor de tweede selectie.

Voor nu zijn we zeer verheugd met de komst van Evert-Jan en kijken dan ook uit naar een goede samenwerking. We hopen dat de omstandigheden rondom het coronavirus snel verbeteren en dat we gauw weer aan de slag kunnen op het korfbalveld.